Gå til hovedinnhold
Rebecca Ferguson og Michael Fassbender i Snømannen

Spennende besøk: Gikk opp stien for Michael Fassbender og Rebecca Ferguson


På premieren av Snømannen klokken 19.00 på fredag får vi besøk av Heidi Sandbukten og Daniel Frikstad, som var hovedrollenes STAND-INS i filmen.

På visningen av Snømannen klokken 19.00 på fredag, vil kinosjefen intervjue skuespillerne Heidi Sandbukten og Daniel Frikstad. De forteller om sin rolle som STAND-INS og doubles for hovedrollene som spilles av Michael Fassbender og Rebecca Ferguson.

Over flere måneder hadde Sandbukten og Frikstad en spennende og interressant hverdag på settet, og nå kommer de til Lørenskog for å fortelle om sine opplevelser og erfaringer ved å være del av en så stor produksjon som Snømannen.

En del av jobben har blant annet vært å spille flere av scenene før hovedrollene, slik at skuespillerne kan forberede seg på hvordan de skal gjøre den best mulig. Fotograf og regissør fikk også et bedre bilde av hvordan scenen kan bli.

De vil også si noe om hvordan de fikk rollene, hvordan det var å reise rundt med en stor produksjon bestående av et par hundre mennesker, og ikke minst hvordan de opplevde  å være på settet med Fassbender og Ferguson.

 

Dette vil du ikke gå glipp av! Vi gleder oss masse og håper å se deg.

Billetter kan kjøpes her.

 

Intervjuet begynner cirka klokken 19.00, etterfulgt av kinovisning.