Gå til hovedinnhold
Premiere 30.mar 2012
Drama / Eventyr / Familiefilm
1 t. 39 min.

Lille speil på veggen der

Henter programmet...

Originaltittel:
Mirror Mirror
Regi:
Tarsem Singh
Skuespillere:
Lily Collins, Julia Roberts, Armie Hammer, Sean Bean, Nathan Lane
Lengde:
1 t. 39 min.
Nasjonalitet:
USA
Sjanger:
Drama / Eventyr / Familiefilm
Aldersgrense:
7 år
Egnethet:
Familie
Begrunnelse:
Denne filmen inneholder truende skikkelser og mørke sekvenser som kan virke skremmende på de aller yngste. Filmen får derfor 7-års grense.
Det klassiske eventyret om Snøhvit får helt nytt liv i en film der selveste Julia Roberts har fått rollen som den onde dronningen, med Sean Bean som kongen og Nathan Lane som hennes uheldige og klomsete tjener Brighton. Når den onde dronningen tar kontroll over Snøhvits rike går hun i eksil og får hjelp av syv ressurssterke opprørere for å vinne tilbake fødselsretten. "Lille speil på veggen der" er en livlig eventyrkomedie fylt av sjalusi, romantikk og bedrag som garantert vil fange oppmerksomheten til et stort publikum over hele verden.
Den visjonære regissøren Tarsem Singh har skrevet om eventyret der den onde trollkvinnen planlegger å overta kontrollen over tronen til den foreldreløse prinsessen og oppmerksomheten til en sjarmerende prins. Når Snøhvits skjønnhet vinner prinsens hjerte som hun så desperat søker, forviser dronningen henne til skogen der et skrubbsultent, menneskeetende monster venter.

Hun blir reddet av en bande småvokste landeveisrøvere, og Snøhvit vokser opp til å bli en urokkelig ung kvinne fast bestemt på å vinne tilbake kongeriket fra den svikefulle dronningen. Med hjelp fra sine undersåtter kaster hun seg ut i en kamp som blander både action, magi og humor - i et enestående visuelt fyrverkeri av en film.