King of Staten Island

Komedie 2 t. 17 min. 12 år
2522_MC_D001_0118RV2.jpg
King of Staten Island
En komedie om kjærlighet, sorg og gleder på Staten Island i New York.

En komedie om kjærlighet, sorg og gleder på Staten Island i New York, med Saturday Night Live-stjernen Pete Davidson i hovedrollen.

Scott (Davidson) var syv år da faren døde i jobben som brannman, og har siden den gang levd et liv med minst mulig innsats. Han er nå i midten av 20-årene, har oppnådd minimalt, og drømmer fåfengt om å bli tatovør. Hans ambisiøse lillesøster (Maude Apatow) drar av gårde til college, mens Scott bor hjemme hos moren (Marisa Tomei), og tilbringer dagene med hasj og kompiser – og en hemmelig flørt med barndomsvenninnen (Bel Powley).

Først når moren innleder et forhold til den brautende brannmannen Ray (Bill Burr), følger en rekke hendelser som tvinger Scott til å bearbeide sorgen og ta sine første, forsiktige skritt videre i livet.

Regi av Judd Apatow (Trainwreck, Knocked Up, The 40-Year-Old Virgin).

Premiere:
26.06.2020
Originaltittel:
King of Staten Island
Regi:
Judd Apatow
Skuespillere:
Pete Davidson
Marisa Tomei
Bill Burr
Bel Powley
Maude Apatow og Steve Buscemi
Sjanger:
Komedie
Spilletid:
2 t. 17 min.
Nasjonalitet:
USA
Aldersgrense med begrunnelse:
12 år
Filmen inneholder en scene som viser et filmklipp der det skildres en blodig drapshandling. Denne er kortvarig og foregår i en tydelig kontekst som antas å ikke være skadelig for 12-åringer. I tillegg har filmen enkelte skildringer av seksualitet, rusbruk og en blodig scene, som gjør at filmen får aldersgrense 12 år.